VIDEO-LIVE/ Artisët sërish në protestë: JO prishjes së teatrit, JO kullave

Artistët janë mbledhur sërish gjatë ditës së sotme, për të protestuar kundër prishjes së ‘Teatrit Kombëtar’ dhe ndërtimit të kullave.

Kësaj proteste i janë bashkuar qindra qytetarë shqiptarë. Ndërkohë, në mbështetje të tyre ka dalë edhe Partia Demokratike.

Ja çfarë shkruan Basha:

“PD në krah të artistëve, kundër grabitjes së pronës publike nga Rama dhe mafia e ndërtimit”.

©