Vizë për në SHBA? Ambasada Amerikane jep një njoftim shumë të rëndësishëm

Ambasada Amerikane në Tiranë sot ka dhënë një njoftim për të gjithë çiftet e martuara që duan të marrin vizë.

Ambasada bën me dije se kushtet për marrjen e vizës për çiftet e martuara është e ndryshme nga marrja e vizës për çiftet e martuara.

Postimi i plotë

Mali i Dajtit është i mrekullueshëm. Kenny dhe unë u ngjitëm fundjavën e kaluar.

Takuam njerëz interesantë përgjatë rrugës dhe disa çifte të dashuruarish na pyetën për procesin e vizave.

Ja këshilla ime: Kategoria e vizës për çiftet e martuara është e ndryshme nga kategoria e vizës për çiftet e fejuara. Cila është e duhura për ju?