Ruçi i përgjigjet Bashës: Ke marr peng foltoren, parlamenti ka rregulla

Ka rinisur pas një ndërprerje prej 10 minutash seanca e Kuvendit, ndërkohë që në foltore qëndron ende kryetari i PD-së Lulzim Basha.

Gjatë fjalës së tij kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi iu bëri thirrje Bashës që të çlironte foltoren pasi ka të tjerë në radhë për të folur.

“Parlamenti ka rregullua, shtëpia ka tjegulla. Ulu poshtë dhe të flasësh kur të vijë koha. Kohën për diskutim e kanë institucionet e pavarura, të ngritura me ligj. Ska fjalë për procedurë, pasi e more fjalën ti zoti Basha. S’ka mikrofon për procedurë. Mos e merrni peng foltoren e parlamentit. Zoti Basha të bëj thirrjen të ulesh”, tha Ruçi.