Vetingu në polici. Emrat e kandidatëve për Këshillin e Vlerësimit

Ministria e Brendshme ka publikuar emrat e kandidatëve që do të konkurojnë për anëtarë të Këshillit të Jashtëm të Vlerësimit. Ky komision ka pothuajse atributet e një komisionit të Vettingut që do të bëjë kontrollin e efektiëve të policisë.

Njoftimi i Ministrisë

“Në zbatim të nenit 11 e 12 të Ligjit nr.12/2018 “Për vlerësimin kalimtar dhe periodik të punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendshme”, Bordi i Përzgjedhjes njofton se kandidatët e kualifikuar për të vazhduar në fazën e dytë të konkurimit për pozicionet e lira të anëtarëve të Këshillit të Jashtëm të Vlerësimit, si dhe për pozicionet e anëtarëve të Sekretariatit Teknik, janë si më poshtë

LISTA E KANDIDATËVE PËR VENDET E LIRA NË KOMISIONIN E JASHTËM TË VLËRËSIMIT

Alban Uani Mësonjësi
Alida Hiqmet Goxharaj
Ana Bujar Kapaj
Arta Nazmi Lleshi
Artur Sadedin Baku
Bledar Dhoske Ilia
Bledar Qemal Çela
Blerina Gani Quku
Edmond Tahsin Domi
Eglantina Hasan Daulle
Eliot Shuaip Jaupllari
Elton Selfo Muça
Enida Anesti Bukuroshi
Ezmeralda Agim Gjoza
Gezim Muzak Kallajxhi
Gjok Lekë Buna
Juljana Mihal Margariti
Klejda Skender Hasi
Kristaq Nikolla Jano
Laert Hajredin Elmazaj
Liliana Bardhok Toçi
Luftar Demir Murrizi
Marjana Xhemil Çela
Marjeta Nikoll Gjelaj
Miranda Rushit Prifti
Mirela Mehmet Murati
Nertila Servet Sadedini (Murati)
Oljan Riza Kanushi
Pavli Kolë Ymeri
Petrit Mhillë Imeraj
Rovena Hamid Baxhia
Rozeta Nikolin Ivanova
Sonila Musa Kadareja
Suela Esat Pashaj
Suzana Tahir Pasha (Hoti)
Vasil Foto Vasili
Viktor Daut Bërdo
Vojo Sulejman Spahiu

LISTA E KANDIDATËVE PËR ANËTARË TË SEKRETARIATIT TEKNIK

Albana Melsi Alimemaj
Alida Hiqmet Goxharaj
Amarildo Ismail Kurti
Arben Skënder Ali
Arta Nazmi Lleshi
Bledar Qemal Çela
Blendi Agim Bimbli
Edmir Shefqet Bullari
Elona Besnik Binaj
Enada Fahri Vruzhi
Enida Anesti Bukuroshi
Enkeleida Melsi Alimemaj
Eralda Ylli Bajollari
Erisa Rushit Çili
Erjena Thanas Bashari
Erlisa Spiro Shkodrani
Esmir Sulejman Rringaj
Ezmeralda Agim Gjoza
Fani Kristo Lavari
Fatmir Mhill Balaj
Floris Besnik Muho
Gent Naum Pejo
Gëzim Rait Selmani
Gjergj Pali Prabibaj
Gjok Lekë Buna
Ilva Janaq Mitro
Iva Artan Guçe
Juljana Mihal Margariti
Klevi Shkëlqim Hajdini
Kozeta Ernest Jana
Laert Hajredin Elmazaj
Liliana Bardhok Toçi
Lorenca Harito Brahimaj
Malbora Pellumb Dinaj
Marjana Xhemil Çela
Marjeta Pal Përlala
Miranda Rushit Prifti
Petrit Mhillë Imeraj
Rovena Hamid Baxhia
Sazan Adem Lisha
Suela Esat Pashaj
Vasil Foto Vasili

Kandidatët do të njoftohen nëpërmjet adresës së tyre të email në lidhje me datën dhe orën e zhvillimit të intervistës së strukturuar me gojë.