“Shkodra në zi”, plas gallata në rrjet pas humbjes së Gjermanisë

Humbja e Gjermanisë dhe barazimi i Brazilit një ditë më parë, kanë qenë dy rezultate befasuese.

Ndaj, rrjeti nuk është përmbajtur nga humori, sidomos kur dihet se shumica e shkodranëve janë tifozë të zjarrtë të Gjermanisë. Por nuk janë ndalur vetëm me kaq.

Për më tepër shfletoni galerinë.