Urimi i ambasadorit Donald Lu: Sfida të reja brenda e jashtë vendit

Urimeve për besimtarët myslimanë në këtë ditë të shënuar të Fiter Bajramit u është bashkuar edhe ambasadori amerikan në vendin tone, Donald Lu. Me urimin që viti që vjen të sjellë begati dhe paqe, ambasadori Lu jep këtë mesazh të rëndësishëm:

Mesazhi i Donald Lu

“Udhëheqja juaj është e rëndësishme për komunitetet tuaja, por edhe për Shqipërinë, ndërsa përballet me sfida të reja brenda dhe jashtë vendit. Viti i ardhshëm ju sjelltë gëzim, begati dhe paqe!” Ambasadori Lu ne darkën e Iftarit, që shtroi javën e kaluar. Gëzuar Bajramin!