Kërkesa e gjykatësit për Angelina Jolie: Lër Brad Pitt-in të kalojë më shumë kohë me fëmijët

Angelina Jolie, aktorja me famë  botërore gjatë negociatave për divorc me Bred Pit, i është kërkuar nga gjykatësi se duhet ta lejojë Brad Pit-in të shikojë fëmijët rregullisht derisa ajo të mbarojë xhirimet e filmit Maleficent 2 në Mbretërinë e Bashkuar këtë verë.

Bazuar tek dokumentet gjygjësore që zotëron Daily Mail, trupi gjykues në  Los Angel është i vendosur se sa më shumë kohë fëmijët të kalojnë me  babain  aq më mirë do jetë për  zhvillimin e tyre.

Trupi gjykues beson se fëmijët do të jenë shumë mirë me Brad Pit-in dhe është e domosdoshme që fëmijët të kenë një marrëdhënie të fortë dhe të shëndetshme me prindërit.