Erion Veliaj pasionanti i pakorigjueshëm i gjelbërimit të Tiranës

Pasionanti i pakorigjueshëm i gjëlbërimit të bashkisë së Tiranës nuk ndalon. Erion Veliaj shkruan në facebook: “Është kthyer shtrati i lumit të Lanës në “pyll” më vete! Faleminderit që po kujdesen çdo ditë për rregullimin dhe shtimin e gjelbërimit, përgjatë gjithë shtratit.
Shumë shpejt projekte fantastike për zgjerimin e Lanës”.