Këto gjëra mos ia ndaloni kurrë fëmijës tuaj

Limitet e bëjnë fëmijën tuaj të jetë i qetë dhe i sigurtë. Të paktën kështu psikologët shprehen, por disa limite mund të kenë edhe efekt të kundërt. Për pasojë fëmijët ndihen të pasigurtë dhe pengojnë zhvillimin e mëtejshëm të tyre.

Këto janë disa gjëra që ju nuk duhet t’ia ndaloni kurrë fëmijëve tuaj. Ju sigurojmë që do të jetë dhurata më e mirë që mund t’i bëni atyre.

Çfarë nuk duhet t’i ndaloni:

Të bëjnë pyetje

Të qajnë

Të jenë ambiciozë

Të thonë “Jo”

Të jenë të zhurmshëm

Të kenë frikë

Të bëjnë gabime