Mos u përball kurrë me një mama ariu (Video)

Një skiator shmangi një takim në sekondën e fundit me një ari femër dhe të vegjlit e saj të sapolindur pasi ishte tepër vonë për t’u ndalur në një mal në Kanada.

Filmimi që të rrëqeth trupin tregon se Jaime Stein në një shpat në Whistler të Kanadasë, para se të shihte një ari të zi në mes të garës, ndërsa ai ishte duke ecur me ski.

Stein ngadalëson pak dhe kupton që ariu ishte i shoqëruar me këlyshin e saj të sapolindur, çka nënat janë tejet agresive.

Por, ai është me fat pasi shmanget në sekondat e fundit nga përplasja që mund të ishte dramatike.

Pasi shkoi larg me ski, Jaime zbuloi se ajo kishte edhe një këlysh të dytë që fshihej në shkëmbinjtë në anën e djathtë të shpatit, për të cilin ajo ishte e shqetësuar çka solli edhe reagimin.