Manjani: Vendi dhe koha e gabuar

Nga Ylli Manjani –
Çështja është se asnjë prej pohimeve të derisotme të shokut Fatmir, nuk ka dalë të jetë i vërtetë. Asnjë!
As “vendi dhe koha e gabuar” e as “sajesa digjitale”…

Ndaj në ka përgjegjësi për të marrë ta marrë sot! Bën mirë të largohet vetë që të mos marrë me vete edhe qeverinë!

Xhafaj sfidon Bashën: Njëri nga ne duhet të iki për përgjimin