Presidenti Meta mbledh Këshillin e Sigurisë

Presidenti Ilir Meta ka thirrur sot mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare. Në takim marrin pjesë gjithë drejtuesit e institucioneve të sigurisë së vendit.

I pranishëm pritet të jetë dhe kryeministri Edi Rama, ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj si dhe drejtues të institucioneve të tjera.