Edi Rama pritet në Francë me solemnitet nga Presidenti i Francës

Edi Rama ishte dje në Francë në një vizitë të shpejtë, ku u prit nga Presidenti i Francës Macron. Nga fotot dhe mënyra e përzgjedhjes së tyre duket një pritje miqësore dhe gazmore e kryeministrit tonë në Francë.

Mbetet të shikojmë vendimin francez në fund të qershorit. (foto)