FOTO/ Keanu Reeves, i plagosur dhe i gjakosur nën shiun e furishëm të New York

I plagosur, i gjakosur, nën shiun që bie me vrull dhe me fytyrën e tensionuar.

Kështu shfaqet Keanu Reeves në filmin “John Wick 3”. Në New York, saktësisht në downtown të Manhatanit, aktori po punon në xhirimet e kapitullit të tretë të sagës së një prej filmave më të bukur të nisur në 2014.

Megjithatë për të parë filmin na duhet akoma të presim dhe pak. Për në kinematë amerikane filmi është parashikuar të jepet në 17 maj 2019, ndërkohë shijoni disa momente nga sheshxhirimi. /BW
C_2_fotogallery_3087905_11_image

C_2_fotogallery_3087905_10_image

C_2_fotogallery_3087905_8_image

C_2_fotogallery_3087905_7_image

C_2_fotogallery_3087905_6_image

C_2_fotogallery_3087905_1_image

C_2_fotogallery_3087905_0_image

C_2_fotogallery_3087905_5_image

C_2_fotogallery_3087905_4_image

C_2_fotogallery_3087905_3_image

C_2_fotogallery_3087905_2_image

C_2_fotogallery_3087905_9_image