Vettingu në Polici/ Publikohen 3 formularët që do plotësohen nga efektivët

Janë publikuar nga Policia e Shtetit formularët që duhet të plotësohen nga efektivët në kuadër të vettingut në Polici, Gardën e Republikës dhe SHÇKB.

Formularët e Vettingut përbëhen nga Deklarata e Pasurisë, Deklarata për kontrollin e figurës dhe Formulari i vetëvlerësimit profesional.