Belen zhvishet me bikini, tregon format perfekte në setin e ri fotografik

Ka vend për të gjithë në vilën e madhe që Belen Rodriguez ka përdorur për një set fotografik shumë intim.

Bashkë me stafin, vajza e famshme e spektaklit në Itali ka marrë me vete djalin Santiago, nënën Veronica dhe të fejuarin, motoçiklistin Andrea Iannone.

Ndërkohë që Belen u zhvesh për të pozuar me të brendshme, sportisti italian i hipi biçikletës për të hequr mendjen.
auto_q11524830331 (1)

auto_q31524830336 (1)