Shërbimet sekrete ruse aksion anti-ISIS në qytetet ku do luhet Kupa e Botës (FOTO)

Russian secret service raid suspected terrorists Caption: Grabs: Russian secret service raid suspected terrorists Photographer: Loaded on 22/04/2018 at 12:27 Copyright: Provider: East2West Properties: RGB PNG Image (924K 491K 1.9:1) 758w x 416h at 72 x 72 dpi Routing: DM News : News (EmailIn) DM Online : Online Previews (Miscellaneous), CMS Out (Miscellaneous), Video Grabs (Miscellaneous) Parking:

Disa terroristë janë kapur nga shërbimet sekrete ruse ne dy qytete mikpritëse të Kampionatit Botëror të Futbollit.

Në Shën Petersburg, aty ku skuadra kombëtare e Anglisë do të ketë bazën e saj, duket një video e policisë ku 7 të dyshuar për terrorizëm janë kapur dhe ulur barkas në tokë.

Tre persona të tjerë janë arrestuar dhe një mbeti i vrarë gjatë një bastisje të policisë ruse në qelizat e terrorit të ISIS në qytetin Rostov ku do të luhet ndeshja e parë Angli-Tunizi.

Disa prej tyre shihen me mbathje në momentin kur policia ruse futet në shtëpitë e tyre pa paralajmëruar.

A man found at the heart of a suspected ISIS cell in the Rostov-on-Don region of southern Russia, where England will play games in the upcoming FIFA World Cup, is pictured captured by security guards Raids were also carried out in St Petersburg, another host city for June's sporting event Two 21-year-old men (pictured) were found by officers who stormed the property in St PetersburgPictured: Men found in a suspected terror cell in St Petersburg in Russia