Vettingu, sindikata e Policisë letër Xhafajt e Veliut: Shtyni afatin e aplikimit

Sindikata e Policisë i ka dërguar sot një letër ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe kreut të Policisë së Shtetit Ardi Veliut. Në letrën në fjalë sindikata ka ngritur një shqetësim për vettingun, ndërsa shton se të mundësohet shtyrja e afatit të dorëzimit të formularit.
dokumenti

/BW