Elhaida Dani, shumë sensuale dhe e ëmbël (FOTO)

Elhaida Dani ndodhet në Rusi, në qytetin e Moskës dhe arsyeja për këtë lidhet me karrierën e saj muzikore. Nëpërmjet një postimi në facebook, Elhaida ka treguar se do të performojë në një nga skenat më të rëndësishme botërore.

Këngëtarja që famën e mori në Itali, Elhaida Dani duket që po shijon ditë relaksi në Moskë të Rusisë nga edhe ka postuar fotografi.

Në këtë imazh të shpërndarë në llogarinë e saj Facebook, Elhaida duket plot ëmbëlsi dhe sensualitet, ndryshe siç jemi mësuar ta shohim.