Çipa: Duke sjellë të arrestuarit në Tiranë, zgjeron konfliktin

Gazetari Aleksandër Çipa i ftuar në “Tonight Ilva Tare” në Ora News, thotë se nuk ka asnjë arsye që të arrestuarit për protestën e Rrugës së Kombit të dërgohen në Tiranë, pasi sipas tij, kjo ka zgjeruar konfliktin.

Pjesë nga biseda: 

Çipa: Nuk ka asnjë arsye që qytetarët e arrestuar të dërgohen në Tiranë, sepse është shtrirje e konfliktit dhe konflikt që prodhohet prej së drejtës që drejton shtetin. Edhe kur nuk ka kapacitete, prokuroria e Përgjithshme dërgon grupe prokurorësh që ta hetojnë. E treta nuk ka ngut për këtë gjë. Të administrohen provat nga dëmet atje. Proceset janë të tilla që nuk ka arsye të prodhojnë një konflikt, që sot është kthyer në social. Sot kemi një konflikt social, që po shndërrohet në konflikt politik dhe prishje të stabilitetit të shtetit.