Humor politik nga Kosova për taksën e Kryeministrit

Rruga e Kombit shikohet nga kosovarët jo vetëm si rrugë ekonomike shumë dobiprurëse, por dhe si një udhë bashkimi të kombit në një. Vendosja e taksës së rrugës nga qeveria Rama ka sjellë reagime konkrete në rrugë, por edhe në humor e ironi rrjetesh sociale.

Një e tillë është shpërndarë sonte nga Kosova në rrjetet sociale dhe po bën kërdinë.