Godole-Karajt: Identitetin seksual mbaje për vete, mos e propagando

Pedagogia Jonila Godole e ftuar në “Tonight Ilva Tare” në Ora News thotë se identiteti seksual është personal i gjithsekujt dhe nuk mund të kthehet në agjendë propagande.

Pjesë nga biseda: 

Godole: Xheni, nuk më lë përshtypje shumë të mirë mënyra se si shpreheni sikur jeni krenare për atë që jeni. Jeni njeri dhe jeni krenar. Unë nuk jam krenare që jam heteroseksuale, unë jam thjesht njeri. Kujdes me këtë që bëni, se kjo është propagandë. Nuk ka rëndësi se çfarë bëjmë secili nga ne…mënyra jo korrekte që po shpreheni tani..

Karaj: Nëse ti dyshon identitetin tënd heteroseksual, më vjen keq për ty…

Godole: Nuk e diskutojmë identitetin tonë përpara publikut. Dhe problemi është mënyra siç po shprehet zonja apo zonjusha këtu në panel, duke bërë propagandë. Ajo është thjesht gjëja jote personale, dhe mos e bëj agjentë. Me ju e mbylla.