Po vinte nga Greqia, zhduket 54 vjeçari fierak. Ja emri

Një 54-vjeçar fierak është zhdukur dhe ka humbur kontaktet me familjen e tij, teksa kthehej nga Greqia .

Sipas informacioneve mësohet se ka humbur kontaktet me familjen e tij një 54 vjeçar nga Fieri.

Familjarët e  tij kanë njoftuar policine për zhdukjen e tij.

Gjithashtu mësohet se familja ka venë në dispozicion edhe një numer telefoni për njoftime.

Nazmi Goxhaj po vinte nga Greqia dhe mësohet se ka kaluar në doganë me një autobus.

Ai ka humbur kontaktet me familjen prej 5 ditësh, qysh nga dita që ka kaluar doganën me autobus.