LGBT në shkolla, Dylgjeri: Bytha jonë sa e mirë! Sa e ëmbël, sa e…

Për debatin e tranjime të LGBT-së në shkolla, me humor Ylli Dylgjeri, shkruan versionin pink të vargjeve të Naimit.

Statusi i Dygjerit

Vazhdon debati në facebook për trajnimet e LGBT në shkolla e vendit. Vazhdon i nxehtë, me qëndrime të pa lëkundura nga shoqata Gay. Ndërkohë z. Manjani e të tjerë debatues thonë: Në asnjë mënyrë! Me të drejtë argumentojnë që në shkollë mësohet gjuha, letërsia, historia, matematika etj. Po të çedojmë në argument, dhe ti ofrohemi llogjikës së LGBT-së, një ditë fëmijët tanë do ta lexonin Naimin e madh në variantin pink:

Bytha jonë sa e mirë!
Sa e ëmblë, sa e gjerë!
Sa e lehtë, sa e lirë!
Sa e bukur, sa e vlerë!

Larg qoftë!