Shqiptari që ”fluturon” në Instagram! Eddy kërcen i lirë (VIDEO)

Rrjetet sociale nuk kanë më funksionin e ”vjetër”, sot janë një vend pune i mirëfilltë. Me miliona njerëz kanë arritur të krijojnë një imazh që merr përfitime nga këto platforma, specifikisht nga Instagram. I tillë është edhe shqiptari, Eduard Markaj që jeton në Zvicër.

Pasionin e tij për ”BrakeDance”, ai ka nisur ta reklamojë që në vitet 2012, e sot ka korrur mjaft suksese. Pjesëmarrje në sfida, në emisione të ndryshme, e kanë bërë të riun një personazh shumë të dashur në rrjete sociale. Pjesëmarrja në arena ku tema kryesore është kërcimi, e kanë bërë Eduardin një prej kërcimtarëve më të kërkuar dhe më të ndjekurit.

Ai është i lirë, dhe një shpirt i lirë artin e tij e zhvillon kudo. Sa në det, në shkretëtirë, në qendra urbane e në palestër, Eduardi e përcjell mesazhin e lirisë përmes kërcimit të tij. Lëvizjet e tija të ”BreakDance”, nuk analizohen lehtë, janë shumë të realizuara dhe mjaft interesante në të njëjtën kohë.

Fjalët e tepërta për Eduardin nuk shkojnë, ndaj ndiqni disa nga lëvizjet që e kanë bërë Instagramin e tij të ”fluturojë”.

View this post on Instagram

🧜🏽‍♂️ #DPOINTC

A post shared by E D U A R D M A R K A J (@eddymarkaj) on

View this post on Instagram

When the beach is all yours😍

A post shared by E D U A R D M A R K A J (@eddymarkaj) on

View this post on Instagram

boom zakkkk🕺🏽🏃🏽 #royalarena

A post shared by E D U A R D M A R K A J (@eddymarkaj) on