Kur VIP-at tregojnë prapanicën, “zogun” dhe gjoksin (foto të rralla)

Ndodh që veshjet të lënë në baltë, pavarësisht sa të kushtueshme janë… Por edhe kur i nxjerr vetë “gjërat” dhe bën sikur nuk doje!

Britanikja “Daily Star” ka publikuar një fotogaleri me të tilla momente të VIP-ave.