FOTO/ Kur njerëzit marrin vendime të gabuara

Sipas hulumtuesve, njerëzit i marrin shumicën e vendimeve të tyre pa vetëdije. Ky proces i ndihmon trurit tonë që të relaksohet dhe t’i japë më shumë vëmendje gjërave të rëndësishme.

Ashtu siç e tregon edhe ky artikull, duhet të fokusohemi më shumë në gjërat më pak të rëndësishme për ta shmangur pendimin më vonë.