Bes Kallaku përgjigje brilante komentuesit

Besi është një ndër aktorët e humorit më të famshëm në Shqipëri. Padyshim batutat e tij në ekran dhe jashtë tij e kanë bërë një figurë shumë të komentuar dhe të dashur për publikun.

Besi shpesh herë poston edhe ne rrjetet sociale foto apo video të ndryshme që shpesh herë na shkrinë gazit. Së fundmi ka postuar një foto shumë interesante në Firenze, ku shfaqet pranë një skulpture.

Menjëherë pas kësaj fotoje kanë vërshuar komente nga më të ndryshmet, por ai i ka kthyer përgjigje vetëm një prej komentueseve, të cilit i është kthyer keq duke e degjeneruar me përgjigjen e bërë.

Komentuesi: Dy b*** në një foto…

Përgjigja e Besit ka qenë degjeneruese: Edhe një K** si ti që komenton.

Image