Deputetja tregon Shqipërinë e ”luksit” (FOTO)

Deputetja e PD-së për zonën e Rrogozhinës, Orjola Pampuri, në vijim të takimeve në terren, ka treguar mjerin dhe mungesën e familje që janë përjashtuar nga ndihma ekonomike. ”Familjarët e të cilave kishin kërkuar e kërkonin punë, por nuk kishin gjetur asnjë alternativë të vetme. Familje në mjerim, me kushte ç’njerëzore për të jetuar, e më të moshuar të sëmurë, ilaçet e te cilëve nuk rimbursoheshin, e nuk mund t’ua siguronin. “Luftë” për mbijetesë, betejë për një copë bukë, mjerim”,-shkruan Pampuri.