Rama “kërcënon” Gjiknurin: Mbaro rrugën Tiranë-Elbasan, ose do mbarosh ti…

Kryeministri Edi Rama pasditen e kësaj të marte ka zhvilluar një bashkëbisedim me qytetarët e Elbasanit.

Mes shqetësimeve të shumta të ngritura nga ata, një prej tyre ka qenë edhe përfundimi i rrugës Tiranë-Elbasan.

Rama ka thënë se kjo rrugë pritet të mbarojë brenda fundit të vitit, dhe këtë gjë ia ka bërë të qartë edhe ministrit Damian Gjiknuri.

Ministri ka marrë sot vendimin që të marrë përsipër që të mbarojë rrugën Tiranë-Elbasan deri në fund të vitit.

Ai ka marrë barrën o ta mbarojë, o të mbaroj”, tha Rama para banorëve të Elbasanit.

Unë e kam marrë përsipër, pres lëvrimin e fondit dhe barra do kalohet së bashku me kryeministrin”, u përgjigj nga ana tjetër ministrti Gjiknuri.