Meta: Asnjëherë nuk ka qenë problem Presidenti, përveç se rastit kur Presidenti ka qenë edhe kryeministër

Kreu i shtetit, Ilir Meta ka folur sot për raportet e institucionit të Presidencës me mazhorancën në reforma dhe zhvillimet e vendit.

Kreu i shtetit tha se institucioni i Presidentit nuk ka qenë asnjë herë problem, për veç rasteve kur kreu i shtetit ka qenë edhe kryeministrët.

“Asnjëherë nuk ka qenë problem Presidenti, përveç se rastit kur Presidenti ka qenë edhe kryeministër”,- tha Presidenti.