Kjo është gazetare!

Fjala është për bukuroshen shqiptare nga Maqedonia, Rina Halili, e cila ka kohë që punon si prezantuese në Radiotelevizionin 21 në Maqedoni.

Ajo pa frikë mund të konsiderohet si një prej gazetareve më të bukura shqiptare dhe këtë e dëshmon për çdo ditë – sa herë që publikon fotografi në llogarinë e saj publike në Instagram.