Genc Ruli: Basha mbetet i kënaqur duke qenë në opozitë

Genc Ruli, duke hyre ne nje seance parlamentare, ku eshte debatuar ne lidhje me Koncesionet e dhena nga qeveria Shqiptare dhe Reformen ne Drejtesi./r/n/r/nLawmaker Genc Ruli, enters in a parliamentary session.

I ftuar te emisioni Te Paekzpozuarit në Top Channel Genc Ruli tha ndër të tjera se:

Basha është i kënaqur me të qenit në opozitë. Pse nuk kemi një opozitë, praktikisht nuk kemi opozitë, por e kemi vetëm teorikisht. Problemi është që opozita është një kanal politik që protestën e kthen në votë, por po shohim që protesta që kanë njerzit, mungon. Shqiptarët e pranojnë modelin. Ne ende kemi element të tribalizimit, të fisit. Ka pasur një parti skrapallish. Pra, janë këto fenomene që i kemi në këtë shoqëri. Nuk ka interes Basha të vij në pushtet, përvoja këto katër pesë vite ka treguar që ai nuk është një lider. Dhe prandaj i intereson të bëjë kompromis. Dhe mbrapa ke gjithmonë një marrëveshje që ekziston. Kryeministër nuk bëhem kurrë, dhe të mbaj këtë kasolle ku ndihem rehat.