“Tahiri”, Klosi: Nëse do ta zhvleftësosh një çështje ngri një komision hetimor

Ish-kreu i SHIK, Fatos Klosi i ftuar në “360 Gradë” në Ora News thotë se ngritja e një komisioni hetimor parlamentar për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri, duke përmendur një thënie të kryeministrit britanik Çërçill.

Klosi: Ka qenë një situatë që për mua doli nga kontrolli dhe përgjegjësia morale e qeverisë, është, të shohim përgjegjësinë penale. U ngrit një komision hetimor për një ministër që për mua…e ka thënë Çërçill; do të zhvlerësosh një problem, ngrij një komision parlamentar. PD po e luan mirë politikisht.

Kokaina nuk ka të bëjë fare me shqiptarët. Ata janë vetëm transportues.