E mërkurë, Dhjetor 19, 2018
Ballina Humor Do të donte të qëllonte miun, por e pëson keq

Do të donte të qëllonte miun, por e pëson keq

Një i ri që tentoi të vrasë një mi në shtëpinë e tij e ka pësuar keq.

Miu ka arritur që ti shpëtojë shënjestrës së tij duke i hyrë djalit në pantallona dhe më pas në të brendshmet e tij.

Në video ai shihet me një armë në dorë drejtuar brejtësit, por ky i fundit arrin ti shpëtojë.

Sapo miu i hyn në të brendshme, djali ngrihet duke ulëritur ndërsa miku i tij që ndodhet në dhomë fillon duke qeshur.