Operacioni në Itali, arrestohen 3 kapot e trafikimit të 5 tonëve marihuanë nga Shqipëria

Policia italiane ka njoftuar se ka sekuestruar 5 tonë marihuanë që vinte nga Shqipëria dhe se ndër 25 të arrestuarit, 3 janë kapot që drejtonin trafikun.

Pritet një konferencë shtypi nga Policia italiane dhe Guardia Di Finanza e Catanzaro.