Vjen edhe çmimi i dytë për Dua Lipën, por mos e humbni performancën ‘hot’ të saj në skenë

Dua Lipa ka rrëmbyer edhe çmimin e dytë në Brit Awards

“Artistja më e mirë debutuese” është çmimi i dytë i Dua Lipës që e rrëmbeu sonte.

Pas atij Best Female Artist Dua është shpërblyer edhe me çmimin e dytë.

Ajo ka dalë në skenë bashkë me motrën dhe vëllanë e vet, Rina dhe Gjin Lipa, për ta rrëmbyer çmimin “artistja më e mirë debutuese”.