Spahiu: Familjes së varfër ju hoq ndihma ekonomike pasi kishte lavatriçe të dhuruar

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Përparim Spahiu i ftuar në “360 Gradë” solli raste të familjeve tejet të varfra në Bulqizë që u është hequr ndihma ekonomike.

Spahiu: 20 mijë janë pak. Do jenë 30-40 mijë. Unë e besoj si urdhër të Ramës drejtuar Ministrisë së Financave për të bërë shkurtim drastik të shpenzimeve. Kryeministri merret me të gjitha, me rrugët, PPP-të. Këtë lloj shpenzimi nuk mund ta japim me PPP dhe thotë që t’i fusim një përgjysmim. Si mund t’ia heqësh ndihmën ekonomike këtij personi, veti i katërti, e shoqja e sëmurë. Ja edh enjë me lavatriçe. Quhet Fushë Bulqizë fshati. Nuk merr ndihmë sot.

Është një situatë kaotike me shtresën më të varfër. Askush nuk flet për minimumin jetik.

/Ora News