Ikën deputeti i PD-së: Pas 14 shkurtit mbledhjet i drejton…

Rokadë deputetësh do të ndodhin në Këshillin e Legjislacionit dhe më konkretisht drejtuesin e tij.

Këshilli, i cili deri më sot drejtohej nga deputeti i PD-së, Enklejd Alibeaj, do të drejtohet nga një tjetër deputet i djathtë. Bëhet fjalë për deputetin dhe anëtarin e këtij këshilli, Oerd Bylykbashin. Lajmin e bëri të ditur vetë Alibeaj, i cili në mbyllje të mbledhjes së sotme njoftoi se pas 14 shkurtit mbledhjet do ti drejtojë Bylykbashi pa dhënë më tej sqarime.

“Doja t’iu njoftoja se mbledhjet pas 14 shkurtit do t’i drejtojë kolegu Bylykbashi…”, tha Alibeaj.

Sa i perket ketij rrotacioni, ai eshte i parashikuar ne Rregulloren e Kuvendit, ku ne piken 2 te nenit 14 te saj, theksohet se Keshilli i Legjislacionit qe perbehet nga 10 anetare, funksionon me rrotacion ne drejtimin e tij, ku cdo 5 muja percaktohet nje drejtues i ri brenda anetareve te Keshillit.