Ilir Meta nis javën me 40 Sarandat në Sarandë

Presidenti Ilir Meta ka postuar dy foto të mrekullueshme. Ja se ç’shkruan Presidenti në profilin e tij në facebook: Ju përshëndes sot me fotot e 40 Sarandave në Sarandë, në prag të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës!

Në fotot: Janë vajza kosovare, të cilat kanë emrin “Saranda”. Dhe janë në Sarandë (Shqipëri).