Duka pas fitores: Nga sot nis një punë akoma më e vështirë

Në foto: Bashkim Fino duke i uruar fitoren Armando Dukës, pas rizgjedhjes si President i FSHF (7 shkurt 2018)

Armand Duka është rikonfimuar për herë të 5-të si president i Federatës Shqiptare të Futbollit.

Duka mori shumicën e votave në raundin e dytë të zgjedhjeve, pasi në raundin e parë nuk u mor 2/3 e votave të anëtarëve të Asamblesë.

Menjëherë pas përfundimit të numërimit, ka pasur një shtrëngim duarsh mes dy kandidatëve për postin e kreut të FSHF-së.

Nderkohe ne nje prononcim per shtyp Fino deklaroi se lista e delegatëve ishte e pandershme. Ndersa Armando Duka pas fitores mbajti fjalen e tij te rastit.

“Jam i lumtur jo për faktin se do të jem president i FSHF-së por për mbështetjen që më keni dhënë dhe ndërkohë ndjej obligimin e madh sepse nga sot fillon një gjë akoma më e vështirë për mua. Dua tju falenderoj për këtë asamble e cila dëshmon dhe një herë se ne jemi bërë organizatë me standarte të larta. Nuk do vecoj asnjë votues”- tha kreu i FSHF.