Të enjten, në Top Channel, Armando Duka përballë Bashkim Finos (VIDEO)

Dy kandidatët për postin e kreut të Federatës Shqiptare të Futbollit, Armando Duka dhe Bashkim Fino do të jenë për herë të parë përballë. Në emisionin “Të Paekspozuarit” të Ylli Rakipit, në Top Channel dy kandidatët do të shpalosin  platformat e tyre për kreun e FSHF.

Ky është debati i madh dhe analistët e medias parashikojnë se edhe këtë të enjte Top Channel do të jetë më i ndjekuri nga gjithë kanalet e tjera televizive.

VIDEO