Çani: Dua të shkoj në një protestë të heshtur, pa fjalime, pa muzikë

Gazetari Arian Çani i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, tha se mbështet protestat në të gjitha rastet.

Çani: Le t’u krijojmë atyre që na shikojnë një perspektivë. Detyra jonë është që të krijojmë një perspektivë. Njerëzit janë mërzitur me të kaluarën, janë mërzitur me të tashmen, njerëzit kanë nevojë të shohin përpara.

Protesta është një gjë shumë e mirë. Jam pro protestave. I mbështes gjithmonë. Unë jam për protesta të heshtura, pa muzikë, pa fjalime. Unë do të isha i magjepsur dhe do të shkoja.

Njerëzit hutohen po t’u thuash disa gjëra, duhet t’u thuash një gjë.