Sali Berisha në Paris në kohën e regjimit komunist

Ish- kryeministri Sali Berisha, dihet që para se t’i futej politikës ka qenë një mjek i suksesshëm.

Gjatë regjimit komunist ai ka ushtruar profesionin e kardiologut dhe shpesh herë së bashku me kolegë të tjerë dërgoheshin me specializim jashtë Shqipërisë.

Në një foto të publikuar nga gazeta “Dita” Berisha me kolegë janë dërguar për një specializim në Paris.

Nga e majta në të djathtë doktorët Vangjel Todri, Arben Hoxha, Sali Berisha, Lutfi Balili, Sabit Brokaj, Abdulla Bilali, Nestor Thereska, Thanas Gjika dhe Mentor Petrela.