Këngëtarja e famshme përcillet për në banesën e fundit

Familja, miqtë dhe fansat e shkatërruar janë mbledhur sot (23 janar) për të përcjellë për në banesën e fundit këngëtaren me famë botërore Dolores O’Riordan.

Ylli i Cranberries u varros në Kishën e Shën Ailbe në qytetin e saj të Ballybricken, Co Limerick.

Pjestari i grupit Noel Hogan ishte nga të parët që mbërriti së bashku me Mike Hogan, Fergal Laëler dhe gruan e Bono, Ali Heëson.

I dashuri i saj Ole Koretsky dukej mjaft i pikëlluar ndësa ish-bashkëshorti Don Burton dhe tre fëmijët e çiftit Taylor, Molly dhe Dakota u bashkuan me nënën e këngëtares Eileen, motrën e saj Angela dhe vëllezërit Terence, Brendan, Donal, Joseph dhe PJ në kishën e vogël.

Turma të mëdha u rreshtuan në rrugë për ti dhënë lamtumirën e fundit këgëtares së dashur.

Ylli i popit u gjet e vdekur në një hotel në Londër më 15 janar.

/