“Oda shqiptare” e kryeministrit Edi Rama

Edi Rama ka posotuar një video dhe pak tekst për një aktivitet. Ja se ç’shkruan kryeministri Rama: “ODA SHQIPTARE” – tryeza që bëri bashkë të gjithë ministrat shqiptarë të Turizmit dhe Mjedisit të rajonit dhe 200 shqiptarët më të njohur në botë.

“ODA SHQIPTARE”, platforma që themeloi nismën e ngritjes së rrjetit shqiptar të blogerave, për promovimin e turizmit që flet shqip!