Bushati: Gjyqësori garanton nëse do të vjedhë Ervin Bushati dhe Ervin Salianji?!

Deputeti i Partisë Socialiste, Ervin Bushati i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, tha se pushteti gjyqësor garanton që politikanët të mos vjedhin, ndërsa shtoi se opozitës i ka “ardhur miza nën kësulë”.

Bushati: Vetëm pushteti gjyqësor do të garantojë nëse nuk do të vjedhë Ervin Bushati dhe Ervin Salianji.

Çani: Edhe sindikatat nëse do të ishin.

Bushati: Është staliniste. Në Rusinë sovjetike u krijua termi shoqëri civile. Në demokraci ka mazhorancë dhe opozitë.
Çani: Unë jam civil.

Bushati: Aty po ju vjen “miza nën kësulë” tani që po vjen vettingu.