Ekaterina, vajza seksi e jogas

Tajlandë, Spanjë, Nepal dhe një sërë shtetesh të tjera. 24-vjeçarja Ekaterina Terenina, ish-balerinë në një lokal nate në Rusi, ka marrë një periudhë të gjatë pushimi.

Ajo po i bie qark botës, duke pushuar dhe vizituar vende të ndryshme.

Por e veçanta e saj, është se ka vendosur që të fotografohet në pozicione seksi teksa bën joga.

Fotografitë e publikuara prej saj në rrjetet social, po bëjnë bujë, duke u përhapur me shpejtësi.

Në fotogaleri gjeni disa nga fotografitë më të përhapura të saj.