David Beckham mahniti botën me foton e adhurueshme me të bijën

David Beckham dhe vajza e tij Harper u bënë plotësisht si personazhet e adhuruar të Disney.

Beckhamët të cilët i kaluan pushimet në Miami për Vitin e Ri ,kaluan plot kohë familjare, ku Davidi dhe Harper sollën një pamje të bukur nga filmi vizatimor i vitit 1995.

Babai dhe vajzës duket se ishin duke ngrënë pranë një liqeni, ku kishin një pjatë spageti dhe realizuan rezultuar në momentin e ‘Lady And The Tramp’.

Victoria ishte ajo që shpërndau foton për 18.2 milionë  fansat e saj.