Greqi, 3 shqiptarë arratisen nga qelia e izolimit

Tre shtetas shqiptarë arratisen nga qelia e izolimit. Atyre iu ishin shqiptuar të mërkurën e 3 janarit 2018, dënimet për vepra penale që lidhen me drogen dhe ndodheshin ne qelitë e gjykatës së Athinës, në pritje të transferimit në burg.

Policia ka filluar një operacion në shkallë të gjerë që nga mëngjesi i të enjtes për gjetjen dhe kapjen e tyre.

Bashke me tre shqiptaret u arratis edhe një gjeorgjian i dënuar per , vrasje, i cili u kap pak me vonë.

Mediat greke shkruajnë se shqiptarët arritën të arratiseshin nga qelitë e katit të dytë duke zbritur me çarçafë të cilët i kishin e bërë si litar. Arratisja ndodhi në mesnatë.

/Ora News